21 травня

Інфрачервоний гриль-барбекю TRU-Infrared: корисна дивина!

Барбекю для українців

Барбекю — вже давно класичний супутник сімейних пікніків в заміському будиночку та веселих вечірок із друзями на природі. І навіть для вегетаріанців та веганів у цьому випадку знайдуться смачні страви — наприклад, запечені овочі.

Будь-який відпочинок має бути «смачним» — це ж справжня українська традиція! Тож багато хто з нас навіть має на озброєнні для таких випадків особисті рецепти кулінарних шедеврів. Але успіх справи — це не тільки ваше вміння, свіжі продукти, перевірений рецепт, але й головне — гриль!

У Вінниці давно можна придбати грилі на будь-який смак: газові, електричні, на деревному вугіллі; але відтепер з’явилася сенсаційна новинка — в магазині камінів West Fireplace та Грілекс Вінниця, що є офіційним дилером львівської компанії «Грілекс», можна будь-коли придбати інноваційний гриль, що працює за технологією TRU-Infrared.

Диво-гриль TRU-Infrared

Цей прилад не має аналогів на українському ринку і готує їжу за допомогою інфрачервоного випромінювання. Технологія TRU-Infrared передає жар від власного джерела до їжі, сягаючи при цьому більш ніж 70% теплопередачі. Прилад цілком безпечний, якщо користуватися ним за інструкцією — розігрітий жир відводиться від пальників, завдяки чому ви будете убезпечені від спалахів вогню та пригоряння продуктів.

Страви на такому грилі будуть винятково соковитими — TRU-Infrared зберігає всередині м’яса, риби та овочів наполовину більше вологи й соку, якщо порівнювати зі стравами, які готувалися за допомогою звичних вже нам грилів. Поява нового приладу — справжнє свято для гурманів та прихильників смачної та здорової їжі, адже інфрачервоні промені готують ваші страви дбайливо та делікатно, вони не пригорять і не висохнуть.

До того ж, під час приготування їжі із застосуванням інфрачервоних променів продукти стерилізуються, що особливо актуально на природі; вони позбавляються шкідливих бактерій та мікроорганізмів, але всі мінерали, вітаміни та корисні речовини при цьому зберігаються.

Грилі TRU-Infrared не тільки не руйнують природню структуру продуктів, а й зберігають всі їхні корисні природні якості. Завдяки цьому в усьому світі — майже у 90% провідних ресторанів світу — їжу готують саме на грилях з інфрачервоним випромінюванням, цілком безпечним для людини, адже це — звичайне тепло.

Придбати TRU-Infrared забажають і прихильники економічних приладів, адже саме з цим грилем ви витрачатимете на паливо на 30% менше. А це, можна вважати, кілька зайвих стейків за ті ж самі гроші!

Гарантована якість

Систему TRU-Infrared було розроблено і запатентовано найвідомішим у світі виробником грілів — компанією Char-Broil. Цей авторитетний бренд за довгі десятиріччя свого існуваняя неодноразово дарував світові дійсно революційні товари та прилади. Звичні вже нам технології приготування їжі на грилі свого часу першими вигадали та запропонували саме спеціалісти Char-Broil.

Товари Char-Broil, беззаперечного лідера на ринку інфрачервоних грилів, — це стовідсотково аутентичний американський виріб. А хто, як не американці, знає все до дрібниць про культуру і традиції барбекю!

Char-Broil, яка є «дочкою» компанії W. C. Bradley, заснованої ще в 1885-му році, працює на світовому ринку вже понад 30 років. За цей час вони розпродали понад 100 мільйонів грилів. А це, погодьтеся, говорить за себе краще, ніж будь-яка реклама!

Гасло компанії: «Наука, яка стоїть за смаком!» — і воно стовідсотково реалізовано в концепції системи TRU-Infrared, яку вже оцінили покупці не тільки у США, але й в Європі.

Де придбати у Вінниці

Де можна купити цей диво-гриль? Якщо ви вже відчули нестримне бажання отримати цю цікаву новинку, у нас чудова новина — вона вже є у продажу в магазині West Fireplace та Грілекс Вінниця! І це лише один з багатьох висококласних товарів та приладів, які ви тут знайдете.

Магазинм розташовано по вул. Магістратська, 156 а та в ТЦ "МЕТРО" магазин "Грілекс Вінниця". Тут завжди найширший у місті вибір грилів різноманітних модифікацій, біо- та електрокамінів, коптилень, камінних топок, дверцят та облицювань, димохідних систем, ізоляційних матеріалів, біопалива, декору та аксесуарів на будь-який смак. Все для покупців!

Приходьте до нас і переконайтеся, що ми пропонуємо дійсно необхідні товари для швидкого та корисного приготування їжі. З нашими приладами цей процес перетвориться на справжнє магічне дійство в фіналі якого ви отримаєте напрочуд смачні, соковиті та здорові страви, що прикрасять будь-який святковий стіл.

Ми пропонуємо виключно сертифіковані товари вищого гатунку від провідних вітчизняних та світових виробників. Спеціалісти магазину із задоволенням проконсультують вас щодо будь-яких виникаючих питань. А на всі ваші придбання ми надаємо повне сервісне, гарантійне та постгарантійне обслуговування.

В магазині West Fireplace постійно діє індивідуальна дисконтна программа для покупців, відбуваються різноманітні акції та розіграші. Більш детальну інформацію ви можете отримати, завітавши на сайти west-fireplace.com.ua або west-fireplace.0432.ua.

Чекаємо на вас!